Chrome Pointer

Roligt att ni är så intresserade!

   Jag vet inte om ni själva inser vilken komplimang det är att så många på så kort tid har anmält sig till utlottningen, haha! Jag blir så glad över att ni uppskattar det jag gör och det ska bli jättekul att måla vinnarbilderna då det väl kommer till det. Självklart är det här inte sista chansen, jag kommer fortsätta med mina sedvanliga gissningstävlingar framöver och jag håller gärna i såna här utlottningar fler gånger också. Tyckte bara att det här passade bra just nu! (Om ni inte har anmält er och vill delta så stänger anmälningarna kl 17.00 i morgon!)
 
   Igår började jag gå igenom mitt utkast här på bloggen, som hade över 70 ofärdiga inlägg. Vissa tror jag inte att jag kommer kunna göra något med, men andra tror jag kan bli rätt trevliga :) Jag har faktiskt börjat tidsinställa några till i sommar - jag kommer vara bortrest under sammanlagt sex veckor, utspritt under sommaren, och det vore synd om bloggen dog av helt. Fast just nu har jag så mycket grejer på lager så det kommer bli minst ett inlägg per dag under de veckorna, så det blir braaaa ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.