Chrome Pointer

Ojojoj så mycket idéer

   Så mycket idéer, så lite tid! Jag har grubblat sedan i går kväll och har tre-fyra redigeringsidéer jag tror kan bli riktigt bra, bland dem en... serie, typ. Eller mer "kort historia berättad genom bilder". Jag har dock två problem på vägen: A) begränsade kunskaper och B) aaaalldeles för lite tid. Jag har ju kvar min uppsats om Voldemort och Hitler! (iofs ligger jag rätt bra till med den, jag är den enda i klassen som faktiskt har valt ett ämne och börjat skriva)
 
   Just nu får de idéerna alltså ligga lågt. Jag kanske kan börja med någon mot slutet av nästa vecka, eftersom det blir ett par dagar utan skola? Självklart ligger bilderna från utlottningen i första hand och jag kommer börja på åtminstone en av dem redan ikväll :) Det är verkligen ett hopkok av olika hästar ni har kommit med och det blir kul att se vilka av dem som jag kommer utmanas med nu ^^
 
   Jag tänkte att jag ska köpa hem mitt nya sto till nästa helg. Precis som jag nämnde häromdagen blir det ingen gissningstävling kring henne för jag tror det blir alldeles för lätt då ni får höra hennes namn ^^ Väntar lite innan jag säger något mer - ni får nog se hennes namn på headern först av allt.
   På tal om headern behöver jag uppdatera den, har glömt att skriva dit Mandrake (oops...). Tänkte att jag skulle byta ut bilden igen, men jag vet inte riktigt till vad... antingen medeltidsbilden på Mandrake jag gjorde tidigare i veckan eller till något slags collage med flera olika bilder jag har redigerat. Hjälp med beslutet tack? ^^'


Moon

Jag tycker du ska ta medeltidsbilden för den är jättefin! ;)

Lara Mcfield

Åh, jag som tycker att bilden du har nu är jättefin!!

Daisy Waternight

Jag tycker medeltidsbilden på dig och Mandrake var sjukt snygg, så jag måste ändå säga att det är det jag tycker du ska ha som din header :).

Stacy Nightdaughter

Hahah då går jag emot strömmen och säger att du borde ha ett collage, då ser vi ju mer av dina fantastiska redigeringar :)

Lovisa Westforest

Det skulle ju vara coolt med medeltidsbilden och sen de fyra ödesryttarna i varje hörn! Kanske blir jättefult och att ödesryttarna inte alls passar in med en liten idé som ploppade upp bara :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.