Chrome Pointer

Oj, vad tidigt det blev

Eldig utrustning!
 
   Uppdateringen ligger redan på nyhetssidan! Ganska lugnt idag, fast det borttappade paketet blir ju intressant. Och det där tränset tycker jag ser lovande ut, så man får se om det hamnar i min garderob!
 
   Vad tycker jag om den utökade Globalchatten? Ja, det är väl helt okej. Det var väntat för min del. Dock tycker jag att den nu kan döpas om till stallchatt igen, för trots att Västkobben och Jarlaheim inte är stall så är det ju mest stall den finns i nu. Jag tycker hela SSO har känts lite dött på sistone, och jag har själv märkt att jag tappat lite intresse sedan Globala försvann. Det blev så tradigt att levla och allt då man inte hade något att titta på samtidigt. Som sagt - det är inte själva chatten jag har haft problem med, jag har haft problem med hur folk har betett sig i chatten. Får se om det blir lite bättre nu! Jag hoppas dock innerligt att folk inte tar tillfället i akt att spamma reklam, för det är så äckligt störande så det finns inte.
 
   Aja, man får se hur det ser ut då servern väl öppnar igen ^^


Wirre Weris Drake

Jag önskar att den vanliga global kommer tbx, spelet känns inte detsamma längre utan den. Inte enligt mig i alla fall, alla spontana grejer har typ försvunnit, det är svårt att nå folk för hjälp m.m. Dom borde kunna finna ett annat sätt att sköta global än att begränsa den :/

Svar: Jag tror att SSO-teamet liksom många spelare vill ha moderatorer, men det kräver ändå galet mycket jobb från deras sida. Jag tror det är en pågående process, att se hur det här fungerar, så vi får väl se om det hela blir bättre nu,
Esmeralda Silverforce

Karin Sweetwright

Har du sett högen med byggmaterial vid FP? VI kommer nog få ett nytt champ, woop woop!

Svar: Vaa, det finns ju redan ett champ där? o.o Fast iofs, James sa ju något om ett ponnylopp då man hjälpte Penny och Polly... Är det btw så att Ferdinand har flyttat? Såg nånstans på Facebook att han inte är kvar vid arenan, men jag vet inte vart han har hamnat isf...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.