Chrome Pointer

Nu så

   Jag behöver inte komma till skolan i morgon för att jag typ blev övergiven av min klass idag (vad är det här för skola, där inga elever dyker upp till lektionerna?), jag har fått ordning på en trasslande deklaration (jobbigt att vara vuxen), lånat en gigantisk bok om Hitler till min Voldy-uppsats och tidsinställt en himla massa inlägg på bloggen till sommaren. Jag är visserligen ledig till på måndag och helst vill jag begrava mig i hästspel, men jag har fortfarande jättemycket att göra! Jag glömde faktiskt helt att logga in på SSO igår, för att jag hade så mycket annat i tankarna.
 
   Jag har faktiskt inte så mycket att komma med just nu, för jag har så galet mycket att göra. Men jag kan säga så här: I morgon är det uppdatering och jag är dödligt nyfiken; vad i hela friden kommer hända nu? Vad är planerat? Kommer det någon mini-update, någon häst eller kommer SSO-teamet nu gå tillbaka och uppdatera lite gamla grejer? Klubbfunktionen är ju desperat efter en uppgradering, det finns så mycket i den som skulle kunna vara bättre! Jag är också himla nyfiken på om det kommer grejer vi inte kunnat tänka oss alls, eller om det nu börjar komma grejer som vi typ-förväntat-oss-men-gett-upp-på-eftersom-inget-har-hänt-med-det. Vem vet, det blir intressant att se vad som händer i vilket fall :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.