Chrome Pointer

My Horse And Me

   Sedan jag bytte från Windows Vista till Windows 7 för några år sedan har jag inte kunnat spela PC-spelet My Horse And Me, vilket varit riktigt synd - det är ett grymt bra spel. Igår kom jag dock på lösningen till problemet! Genom att ladda hem rätt fil via länken HÄR (<- Klicka på "Drivers" i menyn och välj 32 eller 64 beroende på vilken dator du har) gick det helt plötsligt alldeles utmärkt att starta spelet, tjoho!
 
   Jag kommer någon gång framöver skriva en längre utvärdering om spelet, men ni får några bilder nu ändå!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Innan jag säger något annat kan vi jag ju säag att det här är ett otroligt vackert spel! Ska spela igenom tills jag kan hoppa de högre klasserna, jag gillar bilderna mer då hindrena blir lite högre ^^


Caroline Winterdaughter

Men när jag laddar ner dendär så står det att jag har det redan, det körs och fungerar korrekt och om jag vill avinstallera det men vad jag minns av att när jag provade denhär lösningen så står det att program som använder Tages kan sluta att fungera...

Svar: Asså anledningen till att man får ett error-meddelande är pga att Tages inte fungerar som det ska från början. Jag tror att jag fick upp några meddelanden men jag körde på med nedladdningen ändå och nu kan jag som sagt spela.
Esmeralda Silverforce

Caroline Winterdaughtera

Men jag hade det tydligen installerat INNAN jag skaffade My horse and me...
Och jag har provat spela den miljoner gånger, funkar inte de första gångerna sen funkar det i 10 min sen crashar det..
Har provat ominstallera flera gpnger...

Svar: Jadu, då är det ju uppenbarligen något annat som är fel där! Mitt spel fungerar felfritt nu, mitt problem var att det inte fungerade alls med Windows 7 och efter en snabb googling märkte jag att jag inte var den enda med det problemet :/
Esmeralda Silverforce

Allison Oakheart

Åh tack! Jag hade också det problemet och visste inte hur jag skulle lösa det. Tack för att du skrev hur! :D

Nadia Moonnight

Jag fick spelet i julklapp för några år sedan och det har alltid fungerat utmärkt :D
Jag tycker mycket om grafiken i spelet, men hästen går så frukansvärt långsamt... När jag spelar försöker jag hela tider trycka på mellanslag för att få hästen att springa snabbare men den orkar inte springa så fort xP
Men jag älskar spelet :D Förutom att den svåraste tävlingen är nästintill omöjlig för mig att klara, har bara lyckats ta tredjeplatsen.

Sabrina Eastforest

Så himla mysig grafik :3 har bara fått det att funka på en win Vista...

Svar: Prova och se om länken kan hjälpa dig då :)
Esmeralda Silverforce

Josefine lundmark

vart kan man köpa det eller installera det

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.