Chrome Pointer

Hur mycket nytt blir det i morgon?

   Jag vet att jag inte är den enda som sitter på nålar inför morgondagen. Vi kan ju gissa att vi äntligen kommer träffa Lisa, men mer än så vet vi inte. Ska vi in i Devil's Gap, eller blir det något ännu större?
 
 
   OM vi nu inte ska in i Devil's Gap (jag tror nu att vi faktiskt ska in dit, om Lisa är i Grådaggsbergen måste det väl bli där?) så är det väl söderut vi ska? Jag känner mig så förvirrad över den här södra delen, eftersom vi inte vet något alls om det här stället. Antagligen skulle man väl få veta mer innan det här stället öppnades (typ "nejmen oj, nästa vecka öppnar vi nytt område") men man kan ju inte låta bli att undra. Det är ju ändå här Starshine stannar upp då han rör sig utanför Gröndal. (Ni har väl btw sett att Starshine har fått en re-design? Hans vita färg ser mycket bättre ut nu men jag gillar inte hans ögon eller hans blå bläs, så såg han inte ut i SSL!)
 
   Men nu vet vi ju ingenting alls. Lisa dyker upp - men kommer vi börja med Stjärnans Cirkel inom Aideens Beskyddare? Eller är det ett två dagars-uppdrag och sedan total tystnad igen? Eftersom det nu har gått LÅNG tid sedan det var huvuduppdrag senast så hoppas jag verkligen på att någon längre uppdragsserie så att man har något att göra åtminstone för en vecka framöver. Jag har inget emot att bygga rykte med Ödesryttarna!


Charlotte Snowborn

Jag hoppas verkligen att det blir mer än en dag och sedan en herrans massa ryktesbyggande som liknar sprickorna. Jag hoppas nog mer på något i likhet med druidträningen, den tyckte jag faktiskt var riktigt rolig och kan sakna den.
För logiskt sett lär vi ju få ryktesuppdrag så småningom precis som för de andra cirklarna, men jag håller tummarna för något mer i stil med druidträningen, och inte som sprickorna.

Lara Mcfield

Har hört rykten om att man inte måste vara klar med sprickorna, men hoppas verkligen att man inte måste vara klar med G.E.D! :(

Svar: Jag tror inte att vi behöver vara klara med G.E.D. - sprickorna fick ju förhöjd xp, medan G.E.D. ligger kvar på 17xp per uppdrag. Jag nämnde specifikt G.E.D. då jag var på Pixel Tales kontor, det här med att många inte pallar då det går så oerhört segt, så det känns ju som att de inte kommer ha med saken att göra eftersom inget har hänt med dem. Därför tänker jag inte oroa mig för den saken utan istället skulle jag bli typ hur trött och arg som helst om man måste vara typ beundrad hos dem, heh!
Esmeralda Silverforce

Renee Bluebridge

Hoppas verkligen det blir en lång uppdragsserie. Inte att vi typ hämtar en sak och sen kommer klockan fram, utan att vi får göra en del varje dag sen kommer klockan fram ovanför huvudet på personen :D Och bygga rykte med Ödesryttarna... gärna för mig! Då har man i alla fall en kontakt med huvudstoryn ytterligare ett tag framöver ^w^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.