Chrome Pointer

Haha, tänk att...

   ...då jag spelade Full Fart I Stallet för en massa år sedan tyckte jag att grafiken var fantastiskt snygg - jämför det här med bilderna jag har visat från Horsez och My Horse And Me x)
 
   (Skyller min nedvälta kona på att det var en fyra-fem år sedan jag spelade det här sist, haha)


Julia Lundin

Hej, finns det något sätt att spara spelet "full fart i stället 2" hittar ingen knapp för att spara och när jag testade att bara stänga ner och öppna igen hade det inte sparats.. :/

Svar: Jag kan inte minnas att det någonsin varit så för mig :/ Tror det ska autosparas!
Esmeralda Silverforce

Julia Lundin

Fick helt enkelt klara ut spelet på en gång istället! (7 timmar senare) ;)

Svar: Men herreminskapare lol är spelet verkligen så långt? Hade för mig att det var hur kort som helst
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.