Chrome Pointer

HAHA JAG DÖR

   Kikade igenom de korta ljudspåren från Starshine Legacy eftersom jag vill ha en sms-signal på mobilen (och inte gillar förinställningarna), så jag gick igenom de allra kortaste för att se om något gick att använda. Helt plöstligt kommer lärarens Mrs Grahams röst upp, så råkade jag titta på vad hennes ljudspår hette...
 
 
   Det känns som att det är fler än jag som inte är superförtjust i Mrs Graham x)


Alicia Starnight

HAHAHAH OMG

Myra R

BADASS MWAHAHA

Siri

HAHAHAH

Anonym

Vem är mrs graham?

Svar: Precis som det står i inlägget så är hon lärare i Starshine Legacy!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.