Chrome Pointer

Första steget till två saker

   Dels har jag fortsatt med mitt Wikijobb bakom kulisserna, dels har jag börjat rita utkastet till den där serieliknande grejen. Eller utkast och utkast, jag har en väldigt klar vision och har ritat upp layout samt redprint. Kommer dock behöva fota massor i spelet - och jag skulle behöva lite snö... får klättra runt i Valedale. Har iaf tre sidor helt utplanerade nu, vet inte hur många jag kommer behöva. Och hur lång tid det här kommer ta - ska försöka prioritera annat typ skolan...
 
 
 
   Tänkte btw berätta lite om min kommande häst, den som vi skippar gissningstävlingen till. Jag har planerat henne sedan runt januari med namn och allt och nu, då de "vanliga" hästarna rör på sig liksom de mer unika typerna, känns det som att det är dags för henne att komma hem. Jag har faktiskt beskrivit henne här förut, då jag har skrivit "hästlistor" och berättat om kommande hästar under kodnamn. Den här hästen hade då nummer 3 och jag sa följande om henne:
 
   - Hon är döpt efter en karaktär i en film
   - Hon passar mycket bra i isblått
   - Det är en häst som jag har varit förtjust i på håll väldigt länge
 
 
   Jag antar att många av er skulle kunna lirka ut det bara där, men det blir nog ännu mer självklart om jag säger att hon heter Icequeen med tilltalsnamnet Elsa :) Och nej, det är faktiskt ingen skimmel, utan cremellon från Vingården! Hon kanske inte är just isfärgad, men jag har länge tyckt att Elsa vore ett jättefint namn på henne :)
   Jag tror att mitt nytillskott flyttar hem till helgen, men vi får se - hur som helst är hon iaf min nästa häst och det ska bli jätteroligt att ta hem en så efterlängtad häst ^^


Danielle Mistlake

FROOZEN :DD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.