Chrome Pointer

Fler spel och ny header

   Jag drog ihop den här headern igår, tycker den känns rätt trevlig :) Tack för att ni kom med åsikter om vad jag skulle göra, kunde inte bestämma mig x)
 
   Egentligen borde jag fortsätta med min Voldy-uppsats (jag har dock kommit en rätt bra bit så jag tycker att jag förtjänar att ha lite kul), men jag har fastnat med My Horse And Me, både ettan och tvåan. Hade glömt hur svårstyrd hästen är i båda spelen - i ettan får jag typ kramp av att attackera "framåt"-pilen hela tiden för att djuret ska röra på påkarna, i tvåan är det verkligen finprecision för att hästen inte ska göra en 180-gradersvändning så fort som man petar lite på höger- eller vänsterpilen. Synd också att det inte alls går att fota i samma utsträckning i spel 2, för det är en väldigt vacker grafik.
 
   Jag tänkte installera några av mina gamla hästspel nu och se vad min dator säger om det, så det kanske blir ett hopkok av olika bilder framöver ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.