Chrome Pointer

Det blev helt okej

   Inget "hallelujah" direkt, men helt okej.
 
 
   Min skimmelfärgade arab Arwen Evenstar, med det berömda smycket på schabraket. Jobbade utifrån en gammal bild jag hade på henne eftersom hon för tillfället är på Hästön. Näe, känner mig inte så nöjd med det här, tror jag ska testa något liknande snart igen för att se om det blir bättre. Isf lär jag dock hämta hem Arwen först och från början se till att fota så att jag har det lättare utifrån grundbilden.


Myra R

Sötnooos ju :] Fin i sin enkelhet, bra jobbat!

Svar: Tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Gloria

Manen o svansen e ju riktigt fina! De gör du rikigt bra tycker jag, resten e också fint men manen o svansen är riktigt snygga.

Svar: Tack så mycket! Får nog hålla med, manen och svansen är nog det jag blev mest nöjd med på bilden!
Esmeralda Silverforce

Charlotte Snowborn

Gillar hur du fått till tränset, det blev riktigt snyggt. Är det ett westernträns som är basen?
Oavsett vilket så är det en snygg bild, jag skulle då rakt inte kunna göra något liknande. Jag menar bara bilden av Katyusha (min vinnarbild) är fantastisk så nog har du talang.

Hade jag inte varit fattig hade jag nog kunnat tänka mig att betala för bilder av mina hästar, så jag hoppas verkligen på fler tävlingar som du nämnde i inlägget överst. Keep up the good work! =D

Svar: Tack så jättemycket för dina fina ord! Det originala tränset var faktiskt ett helt vanligt träns med nosgrimma (och en rosa blomma vid pannbandet), men jag målade över både träns och bett för att kunna lägga min egen grund. (Målade alltså tillbaka Arwens päls och gjorde sedan det nya tränset ovanpå det.) Dock glömde jag helt att "dra upp" Arwens mungipa, vilket leder till att remontgrimman inte riktigt passar mot näsan utan kläms ihop där vid kindkedjegropen. Fast nu stör jag mig så mycket på det så det kommer jag minnas nästa gång x)
Esmeralda Silverforce

Britney Greenstar

Du är så duktig! Gillar det enkla i bilden och hur du får till det. Alla dina bilder blir så fina. Älskar speciellt manen och svasen. Hoppas att jag en dag kommer bli lika duktig som du! :D

Amanda Rainwood

Den blev ju jättesnygg, var stolt över dig själv!!

Cristina Silverbell

WOW! Ah jösses vilken snygging till häst du har där - dessutom så blev bilden klockren med den rosa utrustningen! Medan jag ändå håller på så måste jag berömma dig för ditt otroliga arbete med detaljer t.ex. symbolen på schabraket och alla små delar på tränset! Keep up the good work och fortsätt gärna lägga upp dina redigerade bilder på bloggen - så roligt att se!:D

Emmy Winterknight

Vilket redigeringpogram använde du? Såå fin! <3

Svar: Tack! Använder alltid Photoshop, den här gången CS6!
Esmeralda Silverforce

Emmy Winterknight

Hehe, CS6? :)

Svar: Japp!
Esmeralda Silverforce

Emmy Winterknight

Menade vad menar du med CS6?

Svar: Precis som jag sa i första kommentaren; Photoshop CS6!
Esmeralda Silverforce

Emmy Winterknight

Okej tack, jag trodde du typ andvände CS6 i photashop på något sätt :)

Eva Bunnyland

Jättesnyggt! Jag kunde inte ha gjort lika fint! Inte ens hälften jag är inte bra på sådant här

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.