Chrome Pointer

De nya kläderna som kom idag

   Har ni kikat på de åtta nya klädesplaggen som kom idag? De med Ödesryttar-tema?
 
   Bild från Lily Rainstorm, Starstableworld.se - klicka på bilden för att komma till hennes blogg
 
   Jag tycker... hm, vet inte riktigt vad jag tycker. Eller jo, jag tycker att alla byxorna var supersnygga! Jag älskar de här ridstumporna, problemet är bara att det verkligen var svindyrt, usch och fy.
   Är lite osäker på vad jag tycker om tröjorna. Just nu känner jag lite "mjäh", men jag är bergsäker på att jag kommer vänja mig vid dem och tycka att de är supersnygga. Om inte annat så vill jag gärna ha dem "bara för att".
 
   Btw så gav de här plaggen oss lite intressant information. Jag vet att under åren, särskilt då SSL fortfarande spelades mycket, har det diskuterats gällande vilka raser de här fyra hästarna är. Nu fick vi faktiskt ett svar till Concorde, som visade sig vara Jorvikiskt Varmblod. Jag tror att den vanligaste teorin om honom tidigare har varit Arabiskt fullblod, men att han är Jorvikisk känns ju lite mer legit.
   Tin-Can har jag ofta sett blivit beskriven som islänning, Nordsvensk, Finsk häst eller en korsning av något av dem, men jag har själv aldrig tänkt tanken att han skulle vara en ponny. Vad för ponny? Vi vet inte just nu.
   Tyvärr fick vi ingen sån information om Meteor, mer än att han är en matglad hopphäst - fast det visste vi ju redan. Om ni nu undrar så är det Haflinger folk har sagt att han kan vara. Jag kan tänka mig att han också är ett Jorvikiskt Varmblod men det får vi väl se framöver, om vi får något svar.


Sabrina Eastforest

Har inte märkt det förän nu men starshines tröja är den enda som inte har en stjärna i bakgrunden :o Concorde har jag alltid trott att han var ett fullblod. Starshine visste jag redan är en starshäst. Blev också förvånad att TinCan är en ponny (han är typ störst av resten av de andra hästarna i sso men liten i ssl xD). han är i sånna fall en D-ponny. Kanske Connemara? Meteor är tydligen okänd men han kanske är connemara med eftersom att han är liten och bra på att hoppa.

Svar: Om du tittar noga på Starshines tröja så är det faktiskt en stjärna, det är bara Starshines huvud och svans som blockerar den lite!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.