Chrome Pointer

YES!

   Inte nog med andra goda nyheter idag, är populär med både Fiskeklubben och Åskviggen! YES! Haha, just idag behövde jag verkligen det här, hade en så sjukt dålig dag i skolan ^^
 
   EDIT: I morgon bitti kommer ett inlägg där jag analyserar bilderna från idag. Upptäckte en sak som fick mig att dö lite till av lycka. Mer info kommer tidigt i morgon.


Exenzia

Menar du att man kan se ett speciellt ställe om man kollar RIKTIGT noga..? ;)

Svar: Hehehe...
Esmeralda Silverforce

Nichole Starrock

ser du också va man ser genom porten?.. c:

Dakota Southbridge

http://ssomainstream.blogg.se/2013/september/teaserbilderna-2.html#comment :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.