Chrome Pointer

Varför Esme är Esme

   Detta inlägg är önskat av Lova Starstar.

   Vilka val har jag gjort som gjort min karaktär till den hon är? Till den jag är? För i slutändan är hon ju ändå en avspegling av mig, för jag framställer ju henne så som jag vill vara i spelet.
   Det kunde ju ha hänt att hon haft ett annat namn till att börja med. Esmeralda var inte ett helt självklart namn, jag bläddrade igenom namnlistan många gånger innan jag kände att det var ett namn jag kunde bära, som en liten hyllning till ponnyn som lärde mig rida. Silverforce å andra sidan, det kände jag direkt att det var något för mig. Att Esmes namn i slutändan skulle betyda "lysande silverkraft" var egentligen en lycklig slump alltså. Jag tycker det är en underbar slump, eftersom det passar bra in i spelets story.
   Esme har sett likadan ut sedan spelets start. Självklart har hennes klädstil ändrats lite, från de osäkra dagarna från newbietiden fram till idag med en stor garderob av olika jackor och (mestadels) mörka byxor. Däremot har hon alltid haft långt brunt hår och ett osminkat ansikte som låter de gröna ögonen stråla.
   En av mina tidigaste bilder, från tiden då jag fortfarande hade posteffekterna påslagna.
 
   Är hon lik mig? Näe. Inte riktigt. Utseendemässigt har ni nog bara de gröna ögonen gemensamt, gällande kläderna har jag verkligen inte självförtroendet att klä mig som jag vill. Esmes stil speglar nog mer den jag vill vara om jag bara hade vågat.
   Men jag tror ändå att jag inte riktigt hade kunnat framställa mig själv på ett annat sätt i spelet. Det är ändå jag, hela tiden.
 
   Jag älskar min spelkaraktär. Jag älskar mitt namn och mitt utseende och skulle aldrig någonsin kunna tänka mig att byta bort det.
   En lite nyare bild med lite bätre färgkontraster
 
 
   Det här inlägget kanske inte riktigt blev så som det var önskat, men jag kände att det här var så jag kunde tolka det ^^'


Adrienna Darkbell

heheh.. känner mig som en idiot, men vad är skillnaden mellan att ha på vertical sync och posteffekterna på/av? (a)

Svar: Vertical sync - inte den blekaste, har försökt lista ut det men fattar inte xP Om du tittar på de båda bilderna i inlägget så är det stor skillnad i hur ljuset faller, med posteffekterna påslagna är färgerna inte lika tydliga och allt typ "glöder". Fattar inte att jag någonsin kunde spela med det, tycker det är helt vidrigt nu xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.