Chrome Pointer

Trickträning

   Jag har sett lite här och var att folk önskar sig trickträning i spelet. Att kunna trickträna sina hästar. Och jag tycker... att det kunde vara lite intressant. Inget måste för min del, men det kunde vara intressant.
 
   Det finns ju ett dataspel som heter Häst och Ponny - Min första ponny. Där är det faktiskt möjligt att trickträna hästen inne i dess box. Fyra olika konster finns det - har för mig att det är stegra, sitta, rulla på rygg och buga. Man får lära hästen konsterna i olika steg, mycket mer än så minns jag inte just nu.
   Om man kunde ha något slags system kanske man kunde lära hästen att utföra olika trick inne i cirkustältet. Om hästen går lös och man ser allting ur den där fasta kameran...? Äh, jag har inte utvecklat idéen särskilt mycket, det är typ så långt jag har kommit.
 
   Trickträning är egentligen för min del typ lika intressant som att leda hästen, alltså inte alls. Visst, vore spännande att se vad man kunde göra med det i spelet, men jag har inget riktigt intresse av det.
 
   Tankar, åsikter, vad som helst?






Siri

Det hade varit coolt, men jag hade inte använt mig av det så mycket tror jag.
I Häst&Ponny - Min första ponny är det olika svårighetsgrader på de olika konsterna, och om det kom till sso skulle jag vilja ha ett liknande system :D

Matilda Greenstone

I min första ponny, används ju äppel till att träna hästen, och så drar man runt det i en fyrkant eller cirkel.
Det hoppas jag förbättras isåfall :)
Men du har en bra grund idé där!

Dock skulle jag hellre leda hästen, för mer realistiskt spel och jag tycker det skulle vara väldigt kul.
Känns lite fel att rida i stallet ibland enligt mig xD
Men hursomhelst, det skulle vara kul, men inget jag behöver, ser hellre att man kan leda hästarna :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.