Chrome Pointer

Oväntat

   Okej, ett deluxe-set. Lite synd på ett sätt, känns lite fjuttigt - och jag tyckte inte att det var så galet snyggt heller. Vill ha benlindorna, men vill inte lägga ut SC just nu. Men aja, förra veckans uppdatering var ju fantastisk.
 
   Reaktion nummer två - Glasögon? Jag har visserligen glasögon IRL och har haft det i typ tio år, men är tveksam till att ha det i spelet. Okej, solglasögon kanske är lite häftigt ibland... Men jag tycker att det kändes lite onödigt.
   Aja, jag hoppas att glasögonen inte är det enda som kommer nästa vecka. Fram till dess har jag ändå levling av Gigi samt ryktesbyggning med Fiskeklubben och Åskviggen, så man är ju inte direkt sysslolös ändå.
 






Siri

Man tappar ju glasögonen om man rider med dom, fattar inte hur de tänker där, men det är klart att det blir kul att kunna bli ÄNNU personligare.

Svar: Tappar glasögonen? Vet inte riktigt vad du menar, jag har aldrig ridit ett ridpass i mitt liv utan glasögon själv?
Esmeralda Silverforce

Rose Greenhill

Tja, egentligen tappar man ju såväl solglasögon som kepsar och hattar. Vi får hoppas att de ordnar så att man faktiskt kan ta av hatten helt - solglasögon och ridhjälm skulle inte se så lyckat ut tror jag.

Siri

Iallafall om man rider och tittar ner som våra karaktärer gör och galopperar i full galopp - just det gjorde jag under en av de få månader jag bar glasögon och mina rillade av.. :s

Siri

Iallafall om man rider och tittar ner som våra karaktärer gör och galopperar i full galopp - just det gjorde jag under en av de få månader jag bar glasögon och mina rillade av.. :s

Britney Moonwood

Dom måste hålla på med södra jorvik, vet inte varför dom gör så små uppdateringar annars ;_; Vet inte riktigt vad jag tycker om glasögon på sso..

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.