Chrome Pointer

Okej, andas

   Jag fick hem Star Academy samma dag som jag fick teaserbilder från Södra Jorvik, yaay ♥
 
   Nejmen jag tänkte på den nya funktionen med Stallhjälp. Den verkar ju fantastistk bra, nu har jag kikat lite närmare på den. Det är ju lite synd att man få betala SC, men det är helt klart värt det och det var absolut ett rimligt pris! Och nice att anslagstavlan i stallet äntligen kom till användning x)
 
   Dock förstår jag inte riktigt det där med "sortera hästarna i spiltor", är det liksom gratis? Dessutom kan jag hålla reda på mina hästar själv, så just det behövde jag inte, men aja ^^
 
   Jag kikade på de nya kläderna också. Hjälmarna, asså jag är ganska bergsäker på att det är Lisas hjälm från SSL som är omfärgad? Tyvärr tycker jag att de ser lite "för stora" ut, eftersom hakbandet hänger så mycket, men någon gång ska jag nog köpa den vita hjälmen, den skulle nog vara sjukt snygg som terränghjälm :)
 
   Vad tycker ni om dagens uppdatering då? Själv är jag väldigt nöjd :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.