Chrome Pointer

Ny idé - ett nytt chattrum

   Nu då jag satt och surade över hur mycket jag hatar globalchatten (för då den är så här störig så avskyr jag den verkligen) så kom jag på - om globalen delades i två? En chatt där man BARA skriver om uppdragsgrejer och frågar saker, och en chatt som BARA är till för att snacka i? ÅÅÅH det vore så skönt, att slippa spammas sönder av alla äckliga frågor som besvaras verkligen hela tiden och som man kan få svaret på inom fem sekunder om man bara pallar googla på det.
 
   Jag vet inte hur annars man ska lösa den här vidriga chatten så att man faktiskt orkar med den alls. Har ni några andra förslag?






Evangeline Silverbell

Mitt förslag är åldersindelning, en globalchatt som når ut till alla, och en åldersindelad chatt som gör att om man vill kan man skriva globalt enbart till folk som är på samma mognadsnivå som en själv, så kommer konversationerna också att hållas därefter. :P

Gloria

Reklam om tex. Bloggar o klubbar dåe? Vart hamnar det? Bara en liten fundering.

Svar: Om jag fick bestämma skulle sånt gå bort helt. Jag hatar reklam och enligt spelets villkor ska reklam inte finnas, så jag tycker det är fel av SSO att tillåta reklam alls.
Esmeralda Silverforce

Siri

haha jag vill bara ha bort global.. :)))))

Gloria

Visst vill vi ha bort reklam men tror nt folk kommer hålla det, tyvärr.

Fiona Mcpaw

Hepp, ja, tänkte på detta idag när jag råkade ta upp chatten, det var bara reklam och dessutom spam eftersom den upprepades hela tiden. Men vad gäller folk som vill ha hjälp, vad sägs om en global hjälp-chatt? Där man endast får ställa och svara på frågor. Sen vore kanske fler chattrum inom global också bra, tex rum 1, rum 2 osv. Känns som att det börjar behövas nu när spelet är så stort.

Svar: Det var det jag menade, att i en uppdragschatt får man fråga om hjälp inom spelet :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.