Chrome Pointer

Min 10-i-topp önskelista just nu

   Jag skrev en sån här förra veckan, men jag tror att det här alltid är rätt aktuellt - en av sakerna jag önskade mig förra veckan skedde ju i form av stallhjälpen :) Vet inte om det här blir återkommande varje vecka, men någon gång ibland kanske ^^
 
  • Södra Jorvik - Uppenbara anledningar, haha
  • Sadelgjordar - Ganska uppenbart även här - den ursäkt vi fått, att de "skulle försvinna in i hästen", tyglarna är långt ifrån felfria och de har vi ju. Nä, sadelgjordar är något jag aldrig kommer sluta tjata om.
  • Rörliga hästar - Så som ponnyerna och Frieserhästarna, jag vill så sjukt gärna att alla hästar ska röra sig så. Jag har flera fantastiskt fina bilder på Gigi då hon rör sig och ser sig omkring, min fyra stora pållar vill också kunna se söta ut ♥
  • Uppdaterad censur - Det verkar som att censuren ändrades om lite förra veckan - nu är ännu fler ord och meningssammansättningar spärrade, och jag tycker faktiskt ofta det rä svårt att föra en normal konversation. Inte roligt, jag skulle faktiskt kunna tänka mig att "skippa" en onsdagsuppdatering om bara censuren ordnades till. Vissa saker kan jag förstå varför de spärras, (idag såg jag att t ex "jag vill komma" är censurerat, men jag tror inte att det lär användas i "fel" syfte ändå, om ni förstår vad jag menar)
  • Kunna dölja andra spelare - För att kunna göra uppdrag ifred, kunna fota utan att folk kastar sig in i bilden - och i ärlighetens namn, då Södra Jorvik väl öppnar vill jag verkligen inte ha massa människor ivägen.
  • Kunna stänga ner chatten - Att kunna visa att man är afk eller brb, eller rent av bara att man inte vill chatta för tillfället, så att folk inte tror att man dissar dem för att vara elak.
  • Bättre löner från dagliga uppdrag - Nämnde det här förra veckan också, man vill inte göra jobbiga dagliga uppdrag om man inte får något för besväret.
  • Uppdaterat hemstall - Fler boxar i hemstallet - jag ser gärna att mina hästar får en box var.
  • Utökad hästgräns - Jag vill ju köpa nästan vartenda häst, så jag vill kunna ha fler boxplatser så att jag inte får sån grov ångest över framtida hästköp.
  • Fler korta lopp - Ni vet som Moorlands ridspår, Lilla hoppbanan och Marleys Barrel Race; jag skulle verkligen vilja ha fler lopp som är väldigt korta, så att man hinner dra igenom ett lopp även om man inte hinner spela särskilt länge.
 
   Är det något särskilt som ni verkligen önskar er just nu?


Genevieve Nightbard

Det är en riktig long-shot, egentligen. Tror jag. Men miljöförändringar som gör att det "lever" lite mer. Det vore t ex häftigt om det inte gick direkt från grönska till snö, och sen grönska igen. Nu tycker ju jag att det t ex är okej med evig höst i GÅD, men väder (gärna lite olika beroende på zon, mer regn borta vid GÅD t ex, det är ju väldigt kustligt och höstigt.) och sånt. Sen tycker jag det vore riktigt gött om ljudet uppdaterades i samma veva, bara bakgrundsljudet när det ändå är tyst. Det kanske blåser lite mer under vissa årstider, så då hör man mer vinande ljud?

Men det är ingenting jag ens vågar drömma om, egentligen. Men om jag fick önska!

Svar: Det skulle vara underbart! Tänk på framtidens teknik, sånt kanske är standard i onlinespel om en sådär tio år x) Nejmen jag älskar idén om olika väderlekar, vore kul om det kunde dyka upp någon gång ^^
Esmeralda Silverforce

saben

Jag skulle, precis som du verkligen vilja ha censuren fixad! Snart kan man ju inte chatta alls för alla ord bara blir censurerade haha :(

Fiona Mcpaw

Korta lopp är najs, men jag skulle även vilja något riktigt långt som tar minst 3-4 minuter, lite mer distansloppsaktigt.

Och kunna dölja andra, typ prio ett!
Och kunna göra större grupptävlingar, för klubbarna... Ujuj måste skriva en egen lista hehe.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.