Chrome Pointer

Lugnt

   Writers block, så kan man väl beskriva läget just nu. Som jag sagt innan, det tar väldigt mycket på mig att orka igenom skoldagarna med mycket människor runt om mig, och jag är så otroligt trött då jag kommer hem. Har inte riktigt lust att skriva idag heller.
   Förhoppningsvis är jag lite mer vaken i morgon, men för idag så får den rosa dagboken vila. Kika gärna igenom inläggen från helgen och lämna kommentarer efter er om ni har något att dela med er av, det läser jag med glädje :)
 
 


Charlotte Snowborn

Du verkar ju gilla konspirationsteorier, så jag kan ge dig förslag på en sådan att skriva om.

Du vet att man i något av SSL-spelen får se en bild på Mr Sands? I urklippet så får man ju se honom vid något typ av sjöodjur som liknar hur Garnok har porträtterats genom spelen. Jag misstänker att fiskeuppdragen kanske kan resultera i något liknande och att det är därför man nu också måste bli beundrad med Åskviggens cirkel.

Det är ju bara en idé, och jag har ingen egen blogg, så om du tyckte det lät intressant kanske du kan skriva om det?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.