Chrome Pointer

Kort varning - rätt viktigt

   Jag kommer säga det här igen, antagligen flera gånger, så oroa er inte över att glömma bort det här.
 
 
   Då Södra Jorvik väl släpps kommer jag inte lägga upp min Spoiler-skylt här. Jag tror inte att många kommer orka spoilervarna ändå, men min blogg kommer vara fullsmockad av spoilers. Därför varnar jag redan nu (och jag påminner senare samt säger till ytterligare en gång innan jag börjar skriva) för att ni får passa er om ni inte vill ha spoilers. Nu tror jag ändå att de flesta kommer läsa bloggar ändå, oavsett om de vill ha spoilers eller inte, men då är det iaf på ert eget ansvar ;)
 
   Jag tror nu att Södra Jorvik ligger max en månad bort, och mitt stora hopp är ju att vi får komma dit innan snön faller i spelet. För, faktiskt, så bör ju även Södra Jorvik täckas av snö - annars blir det lite väl orealistiskt, om bara Silverglade är snötäckt.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.