Chrome Pointer

Jag älskar den här ridbanan

 
   Hoppas verkligen att det kommer någon slags tävling hit snart, förhoppningsvis någon slags dressyr? :)


Maggie Westbridge

Jag hoppas också att det kommer någon form utav dressyr här. Men det har ju upptäckts filer som innehåller dressyr och vingården så förhoppningsvis är det bara en fråga om tid. Men jag hoppas verkligen att de behåller den som den är så att den inte kommer en massa fula hinder som i GÅD c:

Miranda Moonbell

Det finns filer med 'SilvergladeWineryDressage', så man vet aldrig.. :3

Nichole starrock

Jag hoppas att de kommer att återskapa loppet som spökena pratade om under halloween uppdragen! Det som gick emellan Silverglade och södra Jorvik via den trasiga bron! Om jag inte minns fel sa de att vem det nu var av spökena som dog när bron rasade under ett lopp! Skulle vara kul om de skapade loppet nu igen då det öppnar, kanske att tävlingen har något mystiskt över sig som en förbannelse Elr nått sånt! :D

ange Sabina

Fin bild! Är molnen redigerade?

Svar: Tack, och yup!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.