Chrome Pointer

Ja ni

   Det verkar som att jag är den enda som inte gillar glasögonen? Jag tycker de ser rätt tjocka och klumpiga ut, men nu då jag ser mig omkring tycker jag att de passar bra på vissa. Jag lär dock inte skaffa några själv på ett bra tag, de är alldeles för dyra imo.
   Ni får en trevlig bild på Ash istället.
 
   (Ja, börjar äntligen lära mig hur man hittar i Photoshop, hehe)






Steff

Jag gillar dom inte C:

Myra Riverfall

Många verkar verkligen digga glasögonen. Personligen blev man ju måttligt imponerad. För det första ser dem ut som de där papperstunna 3D-glasögonen man hade förr att titta på 3D-filmer med. Otroligt fula och saknar helt volym.
För det andra gillar jag inte att dem lägger till massa onödiga mode-grejer. Spelet (tycker jag, observera att det är min åsikt) ska handla om en någorlunda verklighetstrogen spelupplevelse med sina hästar och kompisar. Spänning, äventyr osv. Jag vill inte ha ett snobbigt modespel där man är Körd om man inte har det senaste. Vad kommer härnäst, halsband, armband, piercing?! Jag tycker inte det har med ett hästspel som star stable att göra.
Vad de borde satsa på är istället att bli mer verklighetstroget så de kan konkurrera med välgjorda Office-spel. För de flesta vill nog i slutändan dela glädjen med sina vänner, right

Myra R. Igen.

Inte helt överens med telefonen idag, råkade skicka iväg utan att vara klar. Så jag fortsätter:
..För de flesta vill nog i slutändan dela glädjen med sina vänner, right?
Jag såg hellre att de tar in säkerhetsvästar, benskydd osv i spelet. Sådant som skulle kunna öka känslan för att man faktiskt red på riktigt. Även lägga till rörelse till Alla hästar, mer rörelser när hästarna rids i någon gångart och så.

Nu känner jag att jag får avsluta då jag gled iväg lite på annat spår.
Så nej, du är inte ensam med att avsky glasögonen! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.