Chrome Pointer

Ingen chatt idag

   Idag struntade jag helt i att klicka upp chatten, jag rörde den inte ens. Och det var faktiskt grymt skönt! Ska nog se till att ha en "chattfri" dag i veckan framöver, jag blir så stressad av att se den röriga och skrikiga globalchatten ibland x)
 
   Jag kom btw att tänka på en sak medan jag kutade runt och tjänade in pengar - då Södra Jorvik öppnar kommer vi kunna tjäna ännu mer dagliga slantar, yaay! Nu tar det ju inte väldigt lång tid att nå max JS, men ändå; det kostar ju att föda sina hästar också ^^


Genevieve Nightbard

Ibland tror jag att jag stannar i chatten bara för att jag inte riiiktigt är fri från att vara självdestruktiv.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.