Chrome Pointer

En rädsla

   Jag har funderat runt uppdragen som vi har fått på sistone, i samband med att jag tror att Södra Jorvik öppnar snart. Då i synnerhet sprickorna.
 
  Ni vet då vi gjorde uppdragen med Solens Cirkel? De slutade då vi blev populära. Om man nu blir populär med Åskviggens Cirkel fortsätter uppdragen - och det gör mig sjukt nervös. Innebär det att man måste vara beundrad med dem för att kunna ta sig vidare med druidgrejerna - för vad lär vara nästa sak som händer inom druidcirklarna? Jo, vi lär behöva söka upp Lisa och Anne. Och jag börjar nu bli rädd för att vi måste vara beundrade med Åskviggen för att kunna ta oss ner i Södra Jorvik, där jag tror att spelets story kommer ta en ännu mörkare vändning med en förklaring till varför de två Ödesryttarna varit försvunna.
   Är min nervositet befogad? Ja, det tycker jag nog. Nu har det ju ryktats om att Södra Jorvik släpps på SSO's tvåårsdag, men OM det stämmer tror jag att vi kommer få vårt efterlängtade releasedatum i morgon, att vi får se ett par bilder och får ett bekräftat datum.
   Jag ligger efter ett par dagar med sprickorna, eftersom jag har haft ett par dagar då jag inte ens har hunnit logga in på sistone, och därför blir jag ännu mer nervös över det här. Jag hoppas verkligen att det här är en teori som inte stämmer, för den dagen Södra Jorvik öppnar vill jag in där så fort som det bara går. Hur många år har jag inte väntat på den här dagen liksom?

   Nu kan jag ju inte göra mer än att invänta vad som händer... Men jag hoppas verkligen att det inte blir så, är ju beundrad överallt med undantag för de båda Cirklarna samt fisket...
 


Charlotte Snowborn

Lite av samma funderingar som jag har haft.
Jag tror ju att fiskeuppdragen på något sätt kommer att bli kopplade till DC och Mr Sands, och att man då måste ta sig över till Södra Jorvik för att lösa det.
Men jag hoppas verkligen inte att man måste vara beundrad med fisket för att få komma in.
Man börjar ju undra om det var tanken med fisket: De insåg att inte alla skulle göra fisket och på så sätt skulle man kunna släppa över lite spelare i taget.
Det är mitt mardrömsscenario.

Rose Greenhill

Nämen så taskiga kan de väl ändå inte vara... Om spelteamet inte är helt blinda så fattar de väl att alla vill in till Södra men att inte alla har tid att göra blåa vareviga dag.

Sabrina Eastforest

Jag är populär med åskviggen och Alex har nu en gul markering på kartan och säger att man ska fortsätta tills man blir beundrad. Undrar vad som händer när man blir det? :o

Siri Moonbear

Mardrömsscenario.. :(

Matilda Greenstone

Blir det på detta viset kommer jag seriöst bli totalt galen.
Jag ligger efter enormt både fiske och sprickor, men, får väl börja göra det varje dag nu.
Kommer det 1 sådant till rykte där man ska bygga upp såhär kan SSO teamet räkna med att få dela min ilska, för jag kommer klaga.
Och skulle denna teori stämma skulle det enligt mig vara grymt orättvist, för de uppmuntrar ju att man ska vara databeroende ungefär, tycker jag iaf.
Jag menar, är det på detta viset känner man sig ju tvingad att logga in varje dag, jag åtminstone :(

Nej, jag ska sluta nojsa, jag blir bara arg :3

Vilda Skystorm

Omfg har oxå den känslan...jag som typ ligger 24579633478 år efter med sprickorna... O-O

Exenzia

Har inga större problem med ifall man måste vara beundrad med fisket eller åskviggens cirkel, ligger bra till. Men de som inte gör det har det ju lite surt..

Genevieve Nightbard

Om det kräver rykte med fiskeklubben så ragequittar jag så jävla hårt :(

Fiona Mcpaw

Alltså nja, 2-årsdagen är ju nästa vecka så jag tror inte det. Alicia Starnight har ju tydligen räknat ut att man kan bli beundrad med Åskviggen i mitten av Oktober, så då hinner ju ingen isåfall. ^^

Men om fiskeklubben har med nått att göra... tja, som Gen sa. :X

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.