Chrome Pointer

En perfekt hjälpreda

   Tidigt i morse vaknade jag och bestämde mig för att trixa lite med designen jag ska ha på bloggen i vinter. Mitt problem var att jag hade en bra bakgrund, men jag behövde matcha färgerna så att vissa delar av designen hade samma färg som bakgrunden, för att det skulle hänga ihop.
   Då hittade jag Instant Eyedropper! Ett gratisprogram som hela tiden är tillgängligt nere i verktygsfältet där... längst ner på dataskärmen. Jaja, jag är värdelös på att förklara. Men genom att klicka på programmets ikon och sedan dra datamusen över skärmen kan man se pixel för pixel vilka färger som finns på skärmen - att jag aldrig har kommit över det här programmet förut, det kommer bli min bästa vän då jag kodar :D
 
   Se mer om Instant Eyedropper HÄR.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.