Chrome Pointer

En jämförelse

   I Star Stable: Vårryttaren fanns det en Frieserhäst. Hah, jag minns våra reaktioner på Polluxforumet då Våris kom ut. "Omg, en Frieser, den är ju jättesöt!" ...ehm ja, det var ju några år sedan nu.
   (Eftersom filen har försvunnit på min dator och jag är lat - bild direkt från Wikin. Alltså en bild av dålig kvalité som jag laddade upp på Wikin, vilket försämrade kvalitén ännu mer, sen sparade jag ner den bilden och laddade upp den på Blogg.se... ni fattar)
 
   Egentligen är ju det här dökul - man tyckte att den där hästen var typ det snyggaste man sett. Hade jag någonsin förväntat mig en Frieserhäst i SSO? Njae. Jag tror inte att jag gjorde det. För min del var det verkligen "WOW" då jag fick se promo-bilderna för den nya hästen.
 
   Same same but different? Sån otroligt stor skillnad. Och ändå är det samma häst, från i princip samma spelserie. Jag tycker det är en himla häftig grej. Och det gör att jag verkligen ser fram emot Andalusiern och Araben. De var väl inget direkt speciellt i Star Stable. Andalusiern hade lockig man, okej. Men tänk att om Friesern har förbättrats så mycket... vad som helst kan hända. Sen har vi ju fått dödligt gulliga ponnyer också, vilket är fantastiskt. Ponnyraser var något som alltid önskades medan Star Stable-spelen producerades. Ponnyraser, skäckar och fjordingar. Det var nog de tre högsta önskemålen. Det blev typ tre skäckar på fyra spel, inga ponnyer och ingen fjording. Besvikelse.
   Men SSO är verkligen något annat, av de tre stora önskemål som från början fanns för Årstidsryttarna är det bara ett som än inte blivit uppfyllt. Kommer vi till sist få en fjordhäst?
 
   Jag älskar de här lite unika hästarna, och jag kan absolut tänka mig att ha en Frieser. Blir faktiskt bara mer och mer taggad på en för var dag, men jag sparar mina stallplatser in i det sista, hehe ^^'






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.