Chrome Pointer

En dimmig himmelsdröm

   Jaja, luddigt var det iaf, men så mycket till Jesus Christ Superstar (om ni faktiskt fattade den referensen, cred till er!) var det väl inte.
 
 
   Nejmen jag hade en SSO-dröm i natt. Den var jätteluddig då jag vaknade och nu minns jag ju ännu mindre, men jag ska försöka förklara på ett ungefär.
   Det var en sån där dröm då man har en mörk känsla över sig, liksom något tungt. Det var kaos inne på servern för en liten del av Södra Jorvik hade öppnats en lördagkväll (ie igår typ) med bara en kort notis på SSO's hemsida om saken innan man kunde teleportera sig till en mörk hamnstad, man gick på rätt tunna bryggor och mörka skepp i olika storlekar låg förankrade en bit ut i vattnet. Det var liksom "inte riktigt färdigt" utan man skulle förvänta sig att saker skulle förändras framöver. De här oöppnade små "stugorna" på bryggan i Fort Pintas hamn hade blivit nästan inbyggda i ett högt berg, så man såg bara framsidan av dem, och om man klickade på dem dök det upp ett fönster likt de då man ska handla - bara det att det var fem olika fönster som var fullproppade av grejer som inte riktigt gick att titta på.
   Så jag red runt i den där mörka hamnstaden, som mest liknade en slags post-apocalyptisk version av Västkobben, och kom liksom ingenstans. Red någon odefinierbar häst, och jag vet att jag hade dåligt samvete över att jag inte red Ash.
 
   Det var en rätt obehaglig känsla över den drömmen, men jag minns bara obehagliga drömmar, tyvärr. Nu tror jag ju dock inte att Södra Jorvik kommer vara ett mörkt, tomt ställe, men jag är så sjukt jäkla taggad att det tillochmed märks i mina drömmar, och det händer inte ofta kan jag be att få tala om.
   Jag tror faktiskt att vi verkligen närmar oss. Ni vet vedklasarna som typ alla har skrivit om sedan i onsdags? Jag tror verkligen att de är till bron, för jag ser ingen annan logisk förklaring. Eller jag venne, kanske det blir något konstigt vinteruppdrag då man ska hämta ved till typ vartenda invånare i Jorvik, men det känns lite random.
   Mitt stora hopp just nu är att vi får en teaserbild, allra minst. Om vi bara får se en skymt av vad vi ska förvänta oss, en flygbild över Grådaggsbergen, en bild från Jorviksstallet, en aning om vad som händer på Bedrövade Dews farm, Västerrosgård, Fort Maria, Sjöhästklippan, Eponasjön - jag längtar så otroligt mycket.
 
   Har ni någon gång haft en dröm om SSO?


Genevieve Nightbard

Jag drömde en gång att några hackers "kidnappade" eller ja, slog ut alla chatter förutom den globala. Inga vänchatter, inga klubbchatter - inte ens 'vanliga' chatten för de som är runtomkring. BARA globala. De krävde typ en summa pengar för att sso skulle få dem tillbaka. Under tiden högsta hönsen förhandlade om detta så var det förstås kaos i chatten, och GM-gänget hade tydligen planerat uppdateringar och liknande i deras klubbchatt tidigare, men nu gick inte detta så de uppfann ett eget GM-språk så de kunde prata i globala om uppdateringar och sånt.

Det är en av många drömmar jag haft x)

himlakraftenslana.blogg.se

Har drömt om sso många gånger, men den jag minns tydligast är när jag drömde att jag gjorde kaninutmaningen. Fast istället för kaniner var det lamor o.o

Fiona Mcpaw

Hehe alltså jag brukar drömma om saker jag håller på med rätt intensivt, men har aldrig gjort det om SSO. Vilket jag verkligen önskar jag kunde, det vore asnajs att vara i SSO-världen i en dröm. Ofta känns det ju så riktigt...

Enda relaterade jag har drömt var att jag hade typ brutit mig in i SSO's kontor, och det var skitläskigt där, övervakningskameror överallt. Sen skulle jag träffa nån GM och bli intervjuad också :O fast det var tråkigt för det handlade knappt om spelet lol.

Emmy Lightlord

Jadå, det var faktiskt riktigt skumt O.O
Men jag har drömt att jag bodde IRL i något skumt gul hus, och när jag gick på promenad så kom jag till NH, där ALLA personer i spelet var.
SR gränsen hade typ stängts igen (som om man inte är SR), så ingen kom in. Konsitg nog sa ingen någonting i chatten, lite typ skrämmande eftersom jag VAR Emmy, liksom såg med hennes ögon osv.
Sedan så dök Voldermort upp, läskigt nog ochjagade mig tillbaka till det gula huset igen o.o Skitläskigt xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.