Chrome Pointer

Druiderna hängivna Aideen

   Varning för kvällsflum, inlägget skrevs väldigt snabbt nu på kvällen - men mina luddriga inlägg verkar vara uppskattade ändå, så here goes.
 
 
   Ja ni. Aideens beskyddare fick vi möta tidigt i spelet. Conrad Marsdeen, en av spelets allra första NPC's, är en av dem. Druider, sägs det. Mystiska människor som arbetar för att upprätthålla Jorviks världsordning. Tänker mig typ som en Auror. Okej, jag tappar spåret här.
   Den stora grejen med Aideens beskyddare är att vi vet faktiskt inte vad de gör. De arbetar mot Garnok. Punkt. Det säger ju väldigt mycket. Är det så att det finns druider som kutar runt och kastar trollformler till höger och vänster medan de flyr från skuggsökare, mardrömsvarelser och vad det nu är? Tänker mig nästan typ "Striden om Hogwarts"-style på det hela, men det verkar som att de här druiderna är aningen mer fridfulla.
   Nejmen vad fasen gör de egentligen? Spejarmäster spanar, Avalon hummar, Elizabeth bakar. Trevlig organisation, det där.
   Jag vill se mer druider! Liksom kom igen, är det de där tre smurfarna + Conrad och Ödesryttarna som jobbar här? Vid spelets start fick jag intrycket av att Aideens Beskyddare var en rejäl organisation, men just nu känns det relativt dött. Kommer fler snubbar poppa upp ur ingenstans? Eller är det det här gänget som vi har att röra oss med? Om det finns fyra olika underorganisationer till Beskyddarna tycker jag det känns som att det borde finnas åtminstone ett par snubbar till. Okej då, druidtränaren och Fripp, men det är väl inte så grymt mycket att hurra för.
 
   Nu vet jag ju att SSO-teamet har sjukt mycket att göra med Södra Jorvik och allt som tillkommer med det, men jag hoppas att Aideens Beskyddare kommer växa i och med det växande utrymmet, att fler människor i Jorvik kommer innebära fler anhängare till Aideen. För det är ju en häftig grupp, som räddar världen på sitt... ja, hur det nu gör det.






Maggie Westbridge

Jag har alltid sett på druiderna som ett par alver från en magisk sagovärld som inte tycker att man ska lösa problem med våld utan vill rösta om precis allt och inget. Men typ "Okej nu röstar vi om Elizabeth ska baka röda eller gröna polkagrisar i år" Hehe jag vet inte vad jag fick den bilden ifrån men strunt samma. Hoppas också att vi får se fler från Aideens beskyddare. Omg.. nu fick jag en sån här supercool bild från Twilight när alla Volturi's kommer med sina kåpor på ett led för att säkra vampyrernas identitet fast bytte ut Volturi mod druider i kåporna. Det var också en bild det.. 83

Fiona Mcpaw

Hmm, jag har alltid mer sett dem som ättlingar till de "riktiga" druiderna(typ Hästfolket?) som fanns på den tiden det begav sig, när det var mer kriga och så mot Garnok. Men sen att hela samfundet vaknar upp igen nu när det händer :P Men ja alltså det måste ju komma fler! Typ liknande coolingar som Conrad, och även Ydris skulle jag önska då..(fast Ydris är väl mer troligt at han är "fiende"...Äh vet inte. Den snubben är så mystisk.)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.