Chrome Pointer

De nya blåa uppdragen

   På sistone har det ju kommit många nya blå uppdrag. Vingårdens Trädgård, A.A.E. och fiskeklubben. Jag gillar ju blå uppdrag, men det finns en väldigt stor grej som gör att många struntar helt i de här uppdragen.
 
   Trädgården och A.A.E. ger nästan inte ut JS alls. 5 JS per syssla, då man rider över halva spelkartan, det är verkligen inte värt det. Jag gör inte deras uppdrag alls nu då jag är beundrad, jag tycker inte att uppdragen är roliga nog för att jag ska göra det för så lite provition. De borde vara värda MINST 25 JS, särskilt eftersom de innefattar långa resor.
 
   Sen har vi fiskeklubben. Ack, detta hemska fiske! Här får vi bra betalt, det är trevligt. Det negativa här är att man får så sjukt lite ryktespoäng. I snitt får vi väl mer ryktespoäng med Åskviggen på en dag än med fiskeklubben, även fast man har fyra olika fiskeuppdrag?
   Många struntar ju i fisket, och jag känner att den dagen är jag beundrad lär jag undvika fisket. Jag kanske fiskar ibland för att få mycket pengar, för det är ju alltid bra... Men just nu känns det inte värt det, för man kommer ju ingenstans. 15 ryktespoäng är ju ingenting, kan man inte få 25 per fiskeuppdrag? De tar ju tid dessutom, och många får väl nästintill mentala sammanbrott över dem, hehe...
 
 
   Vad tycker ni?






Maria Moondaughter

Jag håller med dig om att de ny dagliga uppdragen ger för lite JS. Man förlorar motivationen till att göra dem då man inte riktigt kärnar något på att göra dem.

Matilda Greenstone

Man borde få 1000 i rykte varje gång man fiskar så skulle man slippa de där "bygga upp rykten" uppdragen.
Jag hatar de verkligen, inte roligt och extremt uttröttande enligt mig :/

Jag trodde det endast skulle vara VGT som skulle vara såhär, så jag kämpade på i hopp om att det var första och sista gången det kom sådana uppdrag, men nej hahah :3

Iallafall, man får för lite JS och för lite rykte tycker jag. Det är inte roligt längre, hoppas SSO förstår det :/

Adrienna Darkbell

Åh fisket.. Har väldigt kluvna känslor om det där. Ibland är det superkul (när man får massor med fisk på en gång), men sen så har vi ju de gånger där det tar typ en halvtimme att få upp fem ynkliga eländiga firrar. Och ja, 15 xp - det är så löjligt lite att jag inte ens vet vad jag ska säga. Det är en fis i rymden, det är vad det är. Hoppas som bara den att de ökar antalet xp man får för varje uppdrag hos Mr. K Trout, att man kanske får 25/30 xp istället. Tror att färre skulle slita sitt hår då, och att det faktiskt skulle vara folk som gör fisket varje dag. (fler iallafall)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.