Chrome Pointer

Att öppet visa upp spelfiler

   Jag tror att de flesta spelarna på SSO, särskilt de som bloggar, har tittat i spelfilerna som installeras på datorn då man laddar ner spelet. Många har använt sig av vildhästbuggen genom att rota i spelfilerna, vissa sitter bara och läser igenom filerna för att hitta ny information.
   Jag har aldrig använt mig av vildhästbuggen, jag har aldrig ändrat något i filerna alls. Jag har tittat på dem, det har jag gjort. Kanske en sådär fem gånger under de snart två år jag spelat SSO. Numera brukar jag kika in där endast för spelmusikens skull - skjuter över spelmusiken i iTunes och har vissa spår på telefonen, i ärlighetens namn.
 
   På ett sätt tycker jag att det känns som ett intrång att titta på spelfilerna. Jag tror verkligen inte att det är meningen att vi ska rota bland dem, och jag tycker inte det känns riktigt rätt att undersöka dem. Förstår ni hur jag menar? SSO vill inte släppa spoilers innan nytt material släpps, och det kan jag respektera. Men jag blir lite obekväm av att både se och höra att andra spelare har hittat saker genom att rota igenom ungefär 14 000 spelfiler - för det är ju inte menat att man ska göra på det viset.
 
   Det är vad jag tycker om saken. Och om man nu ändå tittar igenom filerna tycker jag inte att man behöver skylta med det, för då lär ju ännu fler titta på dem. Jag tycker att det känns respektlöst, helt enkelt.
 
 
   Syftet med det här inlägget? Vet inte. En tankeställare, kanske.


Siri

Jag har gjort dessamma som du - letat upp musiken. Har intromelodin på telefonen. Att öppet ge ut de "nya" spelfilerna är en typ av spoiler, och jag gillar inte spoilers. En av de saker jag gillar med onsdagsuppdateringarna är överraskningen, spänningen,förväntningarna. Men, jag har fått höra av mina vänner som rotat igenom spelfilerna vad som kan komma inom en snar framtid. :<

Sabrina Eastforest

Jag testade vildhäst buggen en gång men inte mer än så. Håller helt med att man inte ska rota runt. Det är som att öppna sina julklappar dan före julafton så att säga xD

Fiona Mcpaw

Hmm.. jag känner nog lite samma som du, att det är lite intrång på sätt och vis, trots att jag själv lagt upp en grej från filerna på mig blogg. Jag tvivlade rätt starkt innan på om det var okej... men bestämde mig för att sätta en stor "Spoiler"-skylt.

Vet inte hur jag kommer göra i framtiden, jag tycker ju det är skitkul att kolla bland filerna ibland... Är ju självklart bäst om man håller det för sig själv, men ofta när man hittar något kul så bara vill man ju skriva om det... :s

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.