Chrome Pointer

Åh fy

   Jag har börjat använd Evernote på min älskade iPad Paddy, och nu har jag fotat och lagt in alla anteckningar jag skrev under gymnasiet för att ha med mig överallt... känner mig som en idiot i klassrummet numera och jag är ändå en av dem i klassen med högst utbildning, så nu fasen har jag med mig kunskapen i fickan om den inte alltid vill fastna i huvudet... (Om ni btw funderar på att börja använda Evernote, gör det, fantastiskt bra program! Nu har jag allt välsorterat i min iPad och behöver inte ha med mig ett enda skrivhäfte till skolan ^^)
 
   Men, nu är jag färdig med det, så nu blir det SSO! Löste mitt problem med att jag är för trött på eftermiddarna genom att lägga mig i soffan och sova en stund på lunchen (ja, vi har soffor i min skola - bästa någonsin), så nu ska jag sätta mig med en stor kopp te och försöka bli färdig med dagens sprickor och fiske :)
 
   Nu då jag inte har en häst att levla längre (vilket är dödligt skönt, oavsett vilket så kommer jag inte köpa en till häst innan höstlovet) så får jag ju inte in lika mycket JS som förut, nu behöver jag ju inte tvinga mig själv att göra alla lopp som jag egentligen inte vill göra. Så jag har en deal med mig själv, att varje gång som jag loggar in på SSO och faktiskt orkar mer än att bara mata hästarna så måste jag tjäna in MINST 1100 JS, vilket jag tycker känns som en ganska bra gräns :) Då kan jag köpa nya höbalar varannan dag och ändå gå plus med 600 JS den dagen ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.