Chrome Pointer

Vad jag helst vill ha just nu

   Fortsätter på spåret jag varit inne på ett par veckor och listar det jag helst vill se i spelet just nu.
 
  • Dölja spelare-funktion - Jag vet att jag inte är ensam, alla är lite oroliga över Skördebygdens release - man kommer ju inte se ett dyft. Jag kan verkligen vänta i ett halvår till bara för att slippa folk, jag är seriös. Det har sabbat så många uppdrag för mig, det här att det är för mycket folk, det får inte sabba Skördebygden.
  • Uppdaterat hemstall med fler boxar - Känns så hemskt att se stackars Poppy längst in i den mörka boxen :( Vad är den till för egentligen? Nä, ljusa upp alla boxar så att vi kan stalla in hästarna utan dåligt samvete - och helst av allt vill jag ha fler boxar så att mina (just nu) fem hästar har en box var.
  • Hästön - Är så dödligt nyfiken på den funktionen och hoppas vi får se den relativt snart.
  • Uppdatering av Man- och svansfunktionen - kunna välja man och svans separat samt kunna se hästen ur fler vinklar innan man lägger ut pengarna; vilket jag tycker känns ganska rimligt.
  • Uppdaterad censur - Har sagt det här sååå många gånger, så jag säger inte så mycket mer nu.
  • Uppdatering av garderoben i hamstallet - kunna se ryttare och häst såsom i The Fashion Barn, så att man faktiskt ser vad man håller på med. Det vore åzum.
  • Kunna välja mellan att gå och springa med sin karaktär - Jag tycker det är rätt jobbigt att karaktären alltid springer. Ibland är det faktiskt rätt nice att knalla runt i lugn takt, så jag hoppas att det händer någon gång.
 
   Nu är det ju den stora frågan - vad händer idag? Börjar vi bygga broar till nya marker, eller är det en sista förberedelse från SSO's sida inför bygget? (Jag kan inte låta bli att hoppas på att vi kommer kunna se alla bebyggelse på andra sidan vattnet, vore så sjukt häftigt att se vad det är vi väntar på!)
   Men vi vet att det inte är långt kvar. Och det är så härligt att veta.






Rose Greenhill

En uppdatering av hemstallet vore awesome. I stället för allt oanvänt utrymme runt väggarna (vad ska man ha två utgångar till liksom) kunde man ha fler boxar, med riktiga boxdörrar som "glittrar" blått, så kan man klicka och gå in i boxen. Drömstall *-*

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.