Chrome Pointer

SSO vs. IRL

   Det finns lite grejer i SSO som hintar mot vår värld, vilket jag tycker är sjukt kul. Här är några av grejena.
  • Mississippi Jones - Mississippi är Jorviks version av Indiana Jones. Båda är döpta efter amerikanska delstater, och Mississippis barn hamnade också inom den traditionen - Washington och California.
  • J-Bay - James nämner J-Bay under ett uppdrag. J-Bay är Jorviks version av eBay.
  • Jorvikify - Pi nämner denna tjänst. Jorvikify är Jorviks version av Spotify.
  • JKEA - Har för mig att det här också nämns av James. Jorviks IKEA.
  • Jorvikipedia - Nämns under ett uppdrag med James. Wikipedia!
  • Aideen - Aideen var fru till en viking (? nu minns jag inte exakt här) och gravvalvet som hon sägs ligga i finns på Irland.
  • Jon Jarl - Jon Jarl kan vara baserad på en svensk jarl som blev ihjälslagen av ryska pirater vid Mälaren år 1206. Detta är dock inget säkert, men jag fastnade för saken då jag läste på om den. (Jag har tidigare kommit med en jätteluddig idé om att Jorvik är ett slags Nangijala, om ni minns det!)
 
   Det finns säkert fler hintar, men inget som jag minns just nu. Jättekul tycker jag det är iaf, och jag hoppas att fler såna här saker dyker upp framöver, för jag tycker det är fantastiskt med såna här enkla, charmiga detaljer ^^






Cassandra

Skulle du kunna länka inlägget om Nangijala ? :) Skulle vara intressant att läsa, då jag tror jag har missat det inlägget.

Svar: Du får ursäkta för att jag är lite lat, men det är sjukt många inlägg att gå igenom för att hitta rätt x) Inlägget finns med i listan här: http://monokerus.blogg.se/sso/2013/august/saker-jag-skrivit-om-tidigare-2.html#comment
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.