Chrome Pointer

Skillnad på stallsysslor

   Har ni lagt märke till det? I Jorvikstallet alltså. För det är faktiskt skillnad på då man gör stallsysslorna i Jorvikstallet jämte med resterande Jorvik.
   Vi är vana med att vi drar höet till krubban - PLOFF så ligger det hö i krubban. Vi drar hinken till vattenhon - PLOFF så ligger det vatten i karet. Men i Jorvikstallet är det en annan ljudeffekt då man utför sysslan, och föremålen liksom... vad sjutton säger man? De kommer gradvis upp i bild, opaciteten ökar... jag kan verkligen inte komma på vad det heter. De liksom... istället för att bara ploppa upp så kommer det gradvis upp i bild, vilket ser naturligare och snyggare ut.
 
   Jag hoppas att det blir en uppdatering, förhoppningsvis redan i morgon, så att det blir likadant i hela spelet. Jag vill ha... vad det nu heter, övergången, och ljudeffekten. Förlåt för att jag förklarar som en kratta, men jag hittar verkligen inte ordet i huvudet!
   Har någon annan kanske tänkt på det här? xP


Gloria Slowwater

Det känns mycket mer harmoniskt när de TONAS in :D

Svar: TACK, det var precis det ordet jag letade efter xP
Esmeralda Silverforce

Fiona Mcpaw

Haha tänkte också "tonas".

Ja, blev rätt paff när jag gjorde dem första gången, var tvungen att prova dem igen, nu blir det nästan att jag tittar jättenoga varje gång jag gör dem.

Det första jag tänkte var typ "undrar om Esme har skrivit om det här på bloggen".... x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.