Chrome Pointer

Platta hästar

   Både på ponnyerna och på Andalusierna är det möjligt att byta man och svans. Vilket jag tycker är jättebra - men. Ja, alltid det där ständiga "men" som får mig att känna mig lite som Tony Irving.
 
   Hästarnas halsar ser så sjukt platta ut då man bytt ut manen. Det verkligen syns att hästarna är gjorda för sina speciella manar, för jag tycker nästan de ser ut som utomjordingar i andra manstilar. Eller okej, jag tycker att Andalusierhästarna är sjukt snygga i knoppar, fast jag skulle aldrig knoppa någon av mina hästar så länge som den tillhörande svansen är så äckligt ful.
   Så för min del är det lite "vill byta man - men det är typ minst lika fult". Jag gillar inte svansarna som Frieser- och Andalusierhästarna har, de ser bara hoptrycka och onaturliga ut. Jag tycker om deras manar ibland... fast helst vill jag inte ha sådana manar. Och jag tycker de ser så platta ut i vanliga manstilar.
   Jag tror dock att oavsett hur många ponnyer jag köper i framtiden så lär jag behålla den vanliga ponnymanen på dem. Den luftiga och tjocka ponnymanen ger hela hästen ett "rundare" och mer naturligt uttryck, som jag tycker är snyggare på dem.
 
   Så stort plus till SSO att det faktiskt är möjligt att byta man och svans på dessa hästar (och låt oss hoppas att det kommer gå att göra även på Frieserhästarna i framtiden - det är ju faktiskt hästar som IRL har en man som är väldigt populär att frisera), men minus åt att hästarna då ser så platta ut. 
 
 
   (Om någon tycker att jag är lite väl hård, kom ihåg att det här är min åsikt och det är väl tur att alla inte tycker exakt samma sak hela tiden, för hur rolig skulle världen vara då? ;) )


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.