Chrome Pointer

Lite kär

   I Jarlaheim går det att köpa ett par benlindor som ser ut som benskydd. Jag tycker de är sjukt snygga! De är jättesnygga att kombinera med nästan vilken outfit som helst, och de passar jättebra på både hoppbanan och i terrängen. Tänkte på det medan jag levlade Misty idag, allt ser mycket proffsigare ut med de lindorna x)
   Första Misty-bilden någonsin ^^
 


alfan jao

älskar att det är små omegamärken på dem :D

alfan jao

älskar att det är små omegamärken på dem :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.