Chrome Pointer

Färdig med fuffens

 
   Nu känner jag att jag har "Halloweenat" färdigt för i år ^^ Från och med i morgon ses jag bara med mina vanliga halvprydliga outfits. Fast det var lite kul att rida runt med pumpahuvud, och nu har jag sparat alla masker i garderoben. Det kanske bli så att man behöver förklä sig i ett framtida uppdrag och då kan man ju leka lite extra ^^


Lily Silverhall

Till skilland från mig har du iaf haft på haloween kläder, jag har inte ens plockat ut min ut garderoben xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.