Chrome Pointer

Det är fest hos mig ikväll och du är välkommen in

   Hej ni sötnötar! Jag har haft mig en sjukt konstig dag men har varit hemma i ett par timmar nu och trixat med något nytt.
 
   Jag har nämligen ett tag funderat över hur det är att använda Weebly.com, eftersom det tydligen ska vara så enkelt att en mindre begåvad gorilla kan starta en egen sida där. Så jag testade sent igår kväll och tänkte "äh, man kan la prova", och nu har det faktiskt blivit lite av det. Självklart flyttar jag inte från bloggen, men jag har haft lite roligt och tänkte visa min skapelse. Inte helt färdigt, men det kommer allt eftersom, och det var en kul grej ^^
 
   Så det är fest hos mig ikväll och du är välkommen in till Esmesilverforce.weebly.com!
 
 
   (Jag har faktiskt inte hunnit spela alls idag, så måste ju in och levla Misty samt göra dagliga... ojojoj)


Exenzia

Jag kommer på festen!! ...Haha lol jk ;))

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.