Chrome Pointer

2 år gammalt

   SSO fyller två år och alla firar, tjoho! Eller ja, de flesta firade redan igår... Jag säger så här - det har varit en fantastisk upplevelse att se South New Jorvik County växa fram under de här två åren, och jag hoppas att spelet håller sig på samma höga nivå långt framöver.
   En otroligt gammal bild som jag hittade av en slump - vet inte vem som skrivit på den eller vad det står, men så här såg hemsidan ut då den öppnade flera år innan spelet släpptes.
 
   Om jag inte minns helt fel - hemsidan version 2.0
 
   Den syn som mötte mig den dagen jag började spela, och den version av hemsidan som föregick den som finns nu.
 
   Officiell bild från SSO's ettårsdag ♥
 
 
 
 
   2 fina år, låt oss hoppas på många fler!






Sabrina Eastforest

Åh jag kommer ihåg hemsidan från bild 2 <3 Hittade spelet I mars 2011 när det bara var en hemsida :), det fanns bilder från hur spelet skulle se ut, man kunde ladda ner Starshine Legacy 1, man kunde ställa upp och bli utvald till test rider som fick testa spelet innan det släpptes (Jag blev en av dem 8D) och så fanns det fina ritade kort med fina meddelanden som "Keep it cool" osv :D och så en massa information om spelet :)

Britney Moonwood

Åh kommer ihåg när jag blev medlem i december 2011 och tyckte att moorland var skit stort, failade när jag körde cavalettin (var det bara jag som gjorde det? xD)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.