Chrome Pointer

Vad nu?

   I år är det första december på en söndag. Vilket... Vänta, jag ska ta det här från början.
 
   2011 låg första december på en torsdag. Om jag minns rätt så började juluppdragen dagen innan, då Rådsman i Silvergladebyn sa typ "I morgon är det december och nu förbereder vi, tjofräs". Därmed så blev det så hela vägen fram till julafton att uppdragen "passade in" på dagarna. År 2012 hade det hunnit komma vandrarhem, och dessutom inföll första december på en lördag. Därför låg uppdragen lite före hela tiden (eftersom de kom på onsdagen samma vecka), och senast varje tisdag kom det en sån där "det finns inga fler uppdrag"-skylt. Dessutom tror jag att man kunde övernatta och därmed göra veckans uppdrag tidigare än andra spelare. Jag vet inte bergsäkert nu, jag minns nämligen inte, det jag minns var dock att det hela kändes urmysko.
   Så jag vet inte riktigt vad som händer nu. Börjar julstöket idag? Kommer snön idag? Kommer snön vara bättre än förra året? Kommer det bli snö i Skörde eller GåD? (Tvivlar på det, menmen)
 
 
   Om det nu inte blir snö/juluppdrag så vet jag verkligen inte vad som händer. Jag har inte en aning om vad SSO planerar just nu, förutom södra delen av Skördebygden samt araber och Lipizzanerhästar. Så... vi får se! Jag är iaf nyfiken, och om inte annat har jag ett annat projekt på gång (det dyker upp ett inlägg om den saken inom några timmar ^^)


Siri

Ska bli så himla kul att se :D Som tur är (för mig) så slutar jag tidigare idag x)

Svar: Ååh, lyx :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.