Chrome Pointer

Trygghet, at last

   Åh herre, vilken vidrig vecka! Äntligen är jag hemma i mitt trygga krypin och i morgon ska jag inte till skolan. Istället hamnar jag på föreläsningar i Älvsjö. Blä.
 
 
   Så mycket att göra, så lite tid! Eller mer så att jag har jättesvårt att använda tiden väl. Juluppdrag ska göras, Remus ska levlas, jag ska försöka fota lite bilder för det är rätt tomt på den fronten.
   Under december blir det en mindre julkalender på SSO Wikis Facebooksida. Det är inget stort, men varje dag fram till jul länkas det till en Wikisida där det förhoppningsvis finns lite intressant läsning :) En chans för Wikin att visa upp sig, helt enkelt ^^
 
   Ska dra en vända på Tumblr och logga in på SSO sen.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.