Chrome Pointer

Till er som...

   ...bara klickar er igenom alla uppdragsmonologer så fort ni bara kan för att ni inte pallar läsa:
 
   Ni anar inte vad ni missar. Ni missar en jättehäftig historia, med sjukt bra manus för att vara ett barnspel, med otroliga, fina små detaljer som ibland kan locka läsaren att skratta högt.
   Dessutom så blir det aningen tröttsamt för er omgivning som måste guida er genom varje litet steg genom spelet, för att ni helt enkelt är för lata för att spela själva. Då ni kräver att en annan spelare ska rida tvärs över spelkartan för att hjälpa er, så att ni sedan kan springa iväg utan så mycket som ett tack. Då ni helt enkelt vägrar tänka logiskt, bara för att det kräver aningen mer tankeverksamhet än vad ni är vana vid (seriöst, hur kan man vråla femton gånger i global "VAR LIGGER HÄRSKARENS BONING????" Är det inte ganska uppenbart att det borde vara ett slott, eller åtminstone ett större hus?). De som vrålar "VAR KÖPER MAN TOMTELUVAN????" samtidigt som de står framför julsläden i Jarlaheim. Där det finns över 50 olika julklappar. Där alla får olika. VAD TROR NI? (ja, det där var typ ett Magnus Betnér-vrål)
 
   Bara för att jag är lite trött. Det är så sjukt många spelare som dels sabbar hela spelstoryn för sig själva, och dels sabbar den för många andra då de ska komma med, ärligt talat, helt värdelösa frågor i global. Jag tycker faktiskt att dagens barn bör tänka sig för lite och använda skallen istället för att förvänta sig att andra ska fixa deras problem, som dessutom är självorsakade.
 
   Tack för ordet.


Lova was here

Jag är en som läser allt jättenoga. Får typ panik om jag råkar klicka bort innan jag läst klart :<

Mellin

Tack! Jag blir lite irriterad på dem som ska ha hjälp med allt utan att tänka efter, fundera på vad svaret kan vara... Hjälp kan man be om man inte hittar det man söker...idag vrålades det friskt "vart är Goldspurs gård"? Jag gissar att de flesta ridit förbi gården flera gånger på väg till de glömda hedarna...

Katelyn Diamondgirl

Håller med, råkar jag klicka för fort. Vilket faktiskt händer ibland, så överger jag uppdraget och börjar om bara för att få läsa.

Eller vem är butler01? vem äger kepsen? Vem gillar pole bending spelet? Vart är urrinningen bakom vg? Vart är cementbilen? Fakk, blir så jävla irriterad.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.