Chrome Pointer

SSL-fundering

   Det går inte alltid så bra att spela SSL på min dator. Spelen vill inte riktigt, det går segt och hackigt. Förut hade jag en stationär dator att spela på, men den har susat iväg till datorhimlen.
   Jag tänkte ändå försöka börja spela lite SSL igen, om inte annat för att ta bilder. Man kan ju få fina bilder i spelen, och jag funderar på om jag under jullovet ska sätta mig och göra värsta Winter Wonderland i Episod 1. Jag vet att det är möjligt, man ska bara palla göra det också ^^
 
   Sen har jag faktiskt aldrig klarat alla fyra episoder på den här datorn, eftersom jag bara har spelat klart Episod 4 en gång. Skamligt, på min ära! Nejmen det måste det ju bli ändring på, jag tror bara att det blir himla svårt att klara spelet om det laggar för mycket. Testa måste jag ju dock göra!
   Min Concorde, som jag faktiskt är väldigt nöjd med (utrustningen är gjord av Caitlin Winterfield!)
 
   Vet tyvärr inte när jag faktiskt har tid att sätta mig och spela, SSO går först just nu. Sen vill jag dessutom spela igenom Årstidsryttarna igen, där kan man ju också få finfina bilder, särskilt om man redigerar ^^ (Ni har väl inte missat Siri Moonbears lilla novell från Vinterryttaren? Kika in hos henne!)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.