Chrome Pointer

Spridning i sociala medier

   Jag utökar bredderna än mer och har nu skaffat Facebook till Esme. Varför? För att jag kan. Typ. Nejmen det är ytterligare ett sätt att marknadsföra SSO Wiki och dessutom är det en lite kul grej tycker jag. Facebookkontot är nu kopplat till bloggen så då jag skriver lite längre inlägg dyker de upp även på Facebook.
 
   På tal om långa inlägg har jag även en blogg på Esmesilverforce.weebly.com. Den bloggen kommer uppdateras relativt sällan, och kommer mest vara för att visa vad som händer här, alltså i princip göra smygreklam för zhe blogg. Varför? För att jag inte har ett liv och det är en kul grej.
 
   Dessutom finns jag förstås på Instagram. Jag tänker faktiskt inte sträcka mig så långt att jag skaffar mig Twitter, det är inte något jag någonsin pallat använda och jag lär inte börja nu heller.
 
 
   Tänk vad som kan hända då man har lite tråkigt, eh? (Måste bara nämna, jag lägger inte så mycket tid på de här grejerna som det kan verka. Då jag arbetar i skrift arbetar jag väldigt fort, så det är inte så att jag sitter i timmar i taget för att göra de här grejerna, det är mer fem-minuters-projekt som... råkar hända, liksom.)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.