Chrome Pointer

Snabba ryck

Idag kom informationen om uppdateringen sjukt tidigt! Då jag gick upp vid sju fanns den redan uppe, det har nog aldrig hänt förr. Jag skulle inte klaga om det blev en vana, haha!

Det känns som att det här blir en bra uppdatering. Kolla, äntligen mer xP och högre löner på vissa uppdrag! Nu kanske jag faktiskt pallar ta tag i fisket, jag är halvvägs fram till populär med Jorviks fiskeklubb, nu är det bara en till fraktion med fisket... Ugh.
   Jag är väldigt nyfiken på den nya skönhetssalongen, vi får väl hoppas att det finns lite nya grejer där nu :D

   Jag återkommer om det här då jag kommer hem i eftermiddag ^^






Alessandra Kinglord

Det känns bra det där med fisket man kanske äntligen pallar

P.s skulle du vilja träffa mig någon gång på sso för jag skulle bli jätte glad om jag fick en bild med dig

Myra Riverfall

Känns lite typiskt mig att byta frisyr, hm, 4 dagar innan en ny salong öppnats. När man inte bytt på flera månader innan x) *yey*
Jag kan inte se nyheten än under starstable.com/se/news men det kommer väl kanske snart!

Svar: Den fanns där i morse men jag kan inte se den längre, antar att den hamnade där för tidigt av misstag ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.