Chrome Pointer

Skåda vår vackra värld

   För några veckor sedan påpekade Genevieve Nightbard för mig att det gick att se Västkobbens Fiskeby från Jorvikstallet. Nu då jag var i GåD för att fiska häromdagen kom jag att tänka på det, så jag drog mig upp till fyren.
 
   Är det inte lite häftigt att kunna se såna här saker? Personligen är ju jag tyvärr inte särskilt förtjust i GåD så jag längtar tillbaka till Jorvikstallet varje gång jag kommer dit xP
   Nejmen det här spelet slutar aldrig att förundra mig, så mycket fantastiska detaljer ♥


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.