Chrome Pointer

Så sjukt trött så det finns inte

   Idag hamnade jag tillsammans med min klass i Rinkeby på studiebesök, och det var en äckligt lång resa - jag hade turen att få skjuts dit, men hemfärden tog över en timme och jag fick sjuk torgskräck på T-centralen. Huga, folk!
 
   Därmed är jag nu något otroligt trött och lättretlig, men SSO räddade mitt humör lite. För dagens uppdatering tycker jag var fantastisk! Jag älskar det här med julklappsutbyte, dock så hoppas jag verkligen att man lyckas få fatt i så många grejer som möjligt, de är ju jättefina... Jag trodde faktiskt inte att juluppdragen skulle få sig ett sånt stort lyft i år, men det var väl egentligen rätt väntat med tanke på Halloween-uppdragen (precis som några av er redan har påpekat, haha ^^).
 
   En sak har jag dock reagerat på - snön. På Instagram skrevs det på SSO's officiella sida att de inte ville säga när snön kommer, eftersom det tar bort magin med den. Det får mig verkligen att tro att de har förbättrat snön i år, och jag ser verkligen fram emot att få in den i spelet!
 
 
   Jag ska faktiskt lägga mig och sova i någon timme, men jag lär återkomma.


Alexandra Mistdawn

Skulle vara väldigt spännande om den inte kom på en ondagsuppdatering, utan istället på en vanlig vardag när man är helt oförberedd. ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.