Chrome Pointer

Omgjort system?

   Jag vet inte om det är en bugg eller om det är meningen, men sedan Skördebygden släpptes behöver jag inte sköta mina hästar mer än en gång per dag. Jag kan rida runt på samma häst i flera timmar i sträck utan att någon av skötselsymbolerna ändrar färg.
   Jag tycker det är sjukt skönt, jag är en sån som inte klarar av att se de där symbolerna så jag kan lätt göra av med massa JS på hö åt hästarna då de blir hungriga trots att dagens skötsel är avklarad. Hoppas därför att det här var gjort med mening och att det inte försvinner, jag känner att jag har utgifter så det räcker ändå ^^
 
   Har ni också märkt av det här?






Evangeline Silverbell

Nej, jag får de symbolerna efter ett tag :(

Cecilia Starhill

Så är det inte för mig :o

Nadia Moonnight

Mina hästar blir hungriga, törstiga, smutsiga och behöver kratsas hovarna på precis som vanligt.

Exenzia

När mina hästar inte blivit omhändertagna under dagen, alltså har gula ikoner, så byter de inte färg. Men om de däremot är omhändertagna så är det som vanligt.

Fiona Mcpaw

Jag märkte det ganska långt innan SB kom, men det verkar inte alltid funka och oftast bara på en häst om dagen. Men ja det är superskönt, om det är en bugg hoppas jag ingen rapporterar den hehe ;P

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.