Chrome Pointer

Nya frisyrer

   Ingen har väl missat de nya frisyrerna som kom till spelet igår. Jag tycker de är jättefina - det raka håret tycker jag tyvärr inte var särskilt snyggt utan hjälm/hatt/mössa/whatever, men för de som är som jag och diggar hjälm så antar jag att det är lugnt ^^ Priset var dock alldeles för högt för min del, att punda ut med 300 SC för en frisyr... Inte just nu.
   Det lockiga tyckte jag också om, det är jättefint, men jag vet inte om jag vågar byta till det... Känns som att rakt hår passar mig lite bättre? Att byta hårfärg kommer dock inte på tal, det skulle kännas så fel, haha!
 
   SSO ska ha sjukt mycket cred för de här två nya hårstilarna, vi behövde verkligen något nytt åt det hållet :) De enda frisyrerna jag kan tänka mig som vi inte har än är en uppsättning med hårdonut (kan ni tänka er hur snyggt det skulle vara?) och hår som Elizabeth Sunbeam... jag älskar hennes hår, tycker det är sjukt snyggt! Tror dock inte att vi kommer få just hennes långa hår, men drömma kan man ju alltid ^^
 
   Så jag lär byta frisyr inom en framtid ändå ^^ Har ni bytt till någon av de nya frisyrerna? :)






Nadia Moonnight

Ja, det har jag! Det raka typ ljusbruna med slingor :)

Emmy Lightlord

Gjorde ett litet spontanköp ehe...
ljusa lockiga med lila toppar >.< Sofort jag köpt nästa häst så är det byte av hår igen x3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.